Oefenveld:
Rue Du Chant D’Oiseaux 130a / Vogelenzang 130a
1070 Anderlecht, Belgium, VOGELENZANGSTADIUM

Speelveld:
1 Drève Olympique / Olympische Dreef 1
1070 Anderlecht, Belgium

Onze Trainingen:

Ons oefenveld ligt in Anderlecht, 200m van het metro station CERIA van de R0 afrit 16-Anderlecht.
De Brussels Black Angels trainingen starten in augustus en eindigen in mei/juni. Gedurende deze periode vinden onze trainingen plaats op elke:

•Dinsdag: 19u00 – 21u00
•Vrijdag: 19u00 – 21u00

De trainingen worden gehouden in het Frans, Nederlands en Engels, elke week gedurende het pre-seizoen en het seizoen op dinsdagen en vrijdagen – en in sommige gevallen een zaterdag of een zondag voor de Juniors en Seniors. Elke deelnemer kan één maand gratis met ons mee trainen. We raden je aan om in september en/of oktober naar onze trainingen te komen, wanneer de basis wordt aangeleerd. Uiteraard is iedere speller weljom op ieder moment van het jaar.

•Indoor theorie tijden variëren sterk en zullen op een wekelijkse basis gepost worden op de Facebook-pagina.
•Outdoor trainingen vinden plaats op een astroturf veld.

Uitrusting:

We moedigen alle spelers aan zo snel mogelijk hun eigen uitrusting te kopen. Echter, tijdens het eerste jaar bieden wij het volgende aan:

•Helm
•Shoulder pads
•Game day Jerseys

Plastic cleats (zwart or groen indien mogelijk), zwart of groen mondstuk, trainingskledij, heup- en beenbeschermers en een game day zwarte football broek zijn vereist. Andere spelers en de stall zullen je adviseren over waar je deze kan verkrijgen.

Een helm en shoulderpad kan je aan 1 euro per stuk en per training huren. Gelieve een half uur voor de training begint aanwezig te zijn om te passen.

Voor meer informatie over onze trainingen kan je contact opnemen met onze staff.

Starters:

Starten tijdens wedstrijden bij de Senior of Juniors is afhankelijk van vele factoren. Enkele factoren die de coaching staf overwegen zijn: houding, werkethiek en kunde.

Junior Team: Iedereen vanaf 15 tot 19 is welkom. Het doel van de Juniors is om atleten te ontwikkelen om in de Eerste Divisie te spelen. Elke deelnemer zal, indien mogelijk, in elke wedstrijd meespelen, maar niet noodzakelijk op gelijke basis met alle andere spelers. Spelers hebben een verschillende kennis, kunde, houding en toewijdingsniveau, dewelke zullen bepalen hoe veel ze spelen. In sommige gevallen zullen er oefenwedstrijden of voorseizoens wedstrijden georganiseerd worden zodat iedereen kan trainen op het ontwikkelen van zijn vaardigheden in competitie.

Senior Team: Iedereen vanaf 20 tot 45 is welkom. De Seniors zijn een team van onze elite atleten. Speeltijd op het veld wordt toegekend aan degenen met de meeste atletische vaardigeden, de meest toegewijde houding naar het atletisch streven en de meeste consistente en voorbeeldige toewijding naar de sport toe.

Voor meer informatie over onze trainingen kan je contact opnemen met onze staff.

Betalingsinformatie:

Een jaarlicentie kost 150 euro per jaar voor studenten en 190 euro per jaar voor niet-studenten. De licentie kan in meerdere stappen verspreid over het jaar betaald worden (meer info kan verkregen worden bij de staff). Inclusief met de betaling komt de football licentie en verzekering. Ook gaat een klein deel van de betaling naar de vereiste medische staff tijdens onze wedstrijden.
Betalingen kunnen gebeuren op het oefenveld op dinsdag en vrijdag aan Romuald Derys, Christian Gaytant of Cyrille Bouron in cash of via het Brussels Black Angels rekeningsnummer: IBAN: BE89953036842585 – BIC: CTBKBEBX met vermelding van je naam en affiliatie.

Voor meer informatie over onze trainingen kan je contact opnemen met onze staff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *